Treceți la conținutul principal

Când vrei să exprimi puterea și eternitatea iubirii, dăruiești Anyoli

 

Sursa foto: Anyoli.ro

Amintirile...

Trăim din ele, ne hrănim cu ele, murim cu ele. Noi înșine suntem o amintire. Și nu mă refer la ceva ce a trecut ci la ceva ce putem fi pe vecie, pentru o persoană dragă.

 Amintirile pot fi frumoase sau mai puțin frumoase, dar sunt constructive și ajută la formarea noastră, ne dau putere și speranță. Ne creăm amintiri tocmai pentru a putea trăi.

 Amintirile sunt puntea dintre trecut, prezent și viitor și apa care alină dorul de cei dragi. Cum spunea scriitorul Octavian Paler: „Dorul e focul în care ard speranțele, dorințele, durerile, iar cenuşa ce rămâne reprezintă amintirile.”

 Astăzi mai mult ca niciodată, ar trebui să dăruim și să creăm amintiri cât mai frumoase. Tumultul secolului vitezei, ne poate dărâma atât de ușor, dar amintirile frumoase, de calitate, cu sens și inteligent create, ne vor da putere să trecem peste orice greutate. Nu contează timpul, nici măcar nu este nevoie de un anumit moment sau motiv, importante sunt persoanele care creează amintirile și persoanele pentru care sunt create acestea.

 Pentru mine acesta a fost punctul de plecare atunci când am ieșit în lume singură: să las în urma mea amintiri cât mai frumoase despre mine și să le păstrez doar pe cele frumoase legate de cei cu care am interacționat de-a lungul timpului. Iar dacă nu a fost posibil ca amintirile să fie doar frumoase, cum este oarecum evident în viață, important este să fie constructive.

 Am lăsat și am primit amintiri fizice, palpabile - o scrisoare, o fotografie, un bilețel, un video sau un mesaj vocal - sau doar gândul bun și frumos că am făcut parte sau a făcut cineva parte din viața mea.

 Lumea a evoluat mult și astăzi, fără narcisism, aș crea în primul rând pentru mine, o mega amintire din toate acestea la un loc. 

 Hmmm! Chiar, oare cum ar arăta acea singură amintire dintre atâtea strânse laolaltă? Ar fi uriașă? Ar fi mică și compactă? Ar fi prea scumpă sau prea nepotrivită? De ce pentru mine? Pentru ca să pot vedea mai bine cum am crescut, cum am evoluat, pentru ca să am mai multă încredere în mine, pentru că merit! Pentru că am nevoie să mă înțeleg pe mine în primul rând pentru ca să pot să-i înțeleg pe ceilalți. Am nevoie să mă întăresc pe mine, pentru ca mai apoi să-i pot sprijini pe ceilalți. Am nevoie să pot vedea mai bine cine am fost și cine sunt acum, cu bune și cu rele.

 O astfel de amintire ar fii cu adevărat vie ca tot ce am trăit și voi trăi. Mi-aș oferi-o exact de ziua mea de naștere, căci atunci a început totul. Ar fi o bijuterie cu stocare inteligentă. Ar fi din categoria coliere inteligente cu perle naturale. Ar fi Anyoli.


Sursa foto: Anyoli.ro


Cine și ce este Anyoli?

 „Anyoli este un e-shop de bijuterii premium, realizate după conceptul de cadou viu. Esența vieții este iubirea, iar noi o celebrăm în fiecare zi prin bijuteriile Anyoli România cu stocare inteligentă, bijuterii ce pot oferi, printr-un mesaj, poză, video, link sau document, zeci de emoții puternice, sute de momente și mii de amintiri ce nu se vor pierde niciodată. Prin Anyoli România, inovație ce aparține Nadiei Vișan, nici timpul și nici distanța nu mai sunt impedimente pentru iubire. Pe cât este de simplu, pe atât este de profund!”

 Viața și moartea, sunt conexiunea dintre oameni. Poate părea trist, dar și la despărțire este nevoie de oameni. Cred în Dumnezeu, cred în viața de apoi și cred că raiul îl vom recuceri doar prin iubire și doar prin muncă și trăirea împreună.

 Atunci când alegem să dăruim un cadou unei persoane dragi, poate părea greu. Nu vrem să fie ceva banal și totuși simplitatea de cele mai multe ori, are efectul cel mai bun. Legând darul de toate amintirile și conexiunile pe care le avem cu acea persoană, facem din el cea mai vie și statornică amintire. 

 Sunt eu, dar fără ea, ce aș fi fost? Mulțumirea eternă o voi da mamei mele și merită mult mai mult. Dacă ar fi să pot vreodată să transform mulțumirea într-o bijuterie pentru mama, acesta ar fi ceva din categoria lănțișoare cu pandantiv. Atât de simplu și totuși complex, fin și totuși durabil, plin de emoție. 

 Se spune că cele mai prețioase bijuterii de la gâtul unei mame, sunt însăși brațele copiilor ei. Dar când copiii sunt departe și îmbrățișarea fizică nu se poate realiza, un astfel de cadou-viu, ar face dorul mai ușor de purtat. I-aș dărui acest cadou de 8 Martie, pentru că „meseria” de mamă trebuie încununată cu ce este mai de preț ca obiect, iar ca sentiment și cuvânt, „mama” este totul.


Sursa foto: Anyoli.ro


Cum funcționează un cadou-viu sau un cadou cu suflet? 

 Pentru că orice produs trebuie să aibă și un ghid de utilizare, bijuteriile inteligente vin și ele cu instrucțiuni care să te convingă că nu este deloc complicat să oferi un cadou-viu. Din contră, pe cât este de simplu pe atât este și interactiv și vine cu o încărcătură de emoții pe care inconștient le vei transmite în momentul în care vei face o comandă:

„- accesezi www.anyoli.ro;

- alegi bijuteria care se potrivește cu emoția pe care vrei să o transmiți;

- după ce adaugi bijuteria în coșul de cumpărături, încarci mesajul special ce are menirea să dea viață cadoului tău;

- poți încărca un mesaj text, poză, video, link sau chiar un document precum Biblia, astfel încât ceea ce oferi să fie cu adevărat din suflet pentru suflet;

- odată ce bijuteria ajunge la persoana căreia îi va oferi bucățica ta de suflet, un singur pas mai este de îndeplinit: prin simpla atingere a cadoului de telefonul ce are instalată aplicația Anyoli, inima se va umple de bucurie în momentul în care va apărea, pe ecran, emoția pură.

Atenție!

 Pentru ca destinatarul să se poată bucura de cadoul tău special, este nevoie să se asigure că atât datele mobile / WiFi-ul, cât și NFC-ul sunt pornite;

- telefonul de pe care va fi scanat cadoul viu trebuie să aibă instalată aplicația Anyoli;

- imediat ce persoana pe care vrei să o surprinzi va atinge cadoul viu de telefon, va putea vizualiza mesajul ori de câte ori va dori să te simtă aproape;

- odată citite, mesajele pot fi accesate și offline;

- poți schimba mesajul din bijuteria oferită persoanei dragi în orice moment;

- destinatarul va fi notificat în momentul în care mesajul s-a schimbat;

- tu vei fi notificat în momentul în care mesajul este citit prima oară de către destinatar;

- ai posibilitatea de a schimba mesajul ori de câte ori vrei.”

 

Și mai este ceva...

 Trei. O cifră cu o însemnătate mare pentru mine și de aceea am o a treia persoană căreia i-aș dărui ca semn de prețuire și iubire o bijuterie din categoria bijuterii bărbați. Evident, soțului meu. Cel care astăzi, mâine și în cel mai îndepărtat viitor, va fi scutul, sabia și locul de odihnă din viața mea. Consider că atunci când el, este un adevărat sprijin, când în brațele lui mă simt ocrotită, merită un dar viu la fel ca viața pe care o trăim. Merită să știe că indiferent de distanța care ne poate separa uneori, iubirea și credința care ne-au unit, vor fi puternice și ne vor aduce mereu împreună. Știu că un astfel de dar îl va face să nu uite că indiferent de provocare sunt cu el și așa cum el este energia mea, voi fi și eu pentru el. 

 Nu știu ziua și nici ocazia în care aș putea să-i ofer un astfel de cadou-viu soțului meu. Știu doar că indiferent de moment, pentru el va fi ceva minunat și cu adevărat emoționant și astfel vom crea împreună o nouă amintire de pus în cufărul familiei.


Sursa foto: Anyoli.ro

 Tu cui i-ai dărui un cadou-viu Anyoli?

 Îmbrățișări și sănătate!

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2022

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Cu mămica la povești - Episodul 3

„Ceea ce nu ne omoară, ne face mai puternici” Friedrich Nietzsche           „Zâna Scutecel” actuala „Zanana”... Așa este cunoscută Ana Ivan, cea de-a treia mămică a minusculului meu proiect deși, cu fiecare lună care trece și cu fiecare poveste pe care o primesc pe email, proiectul meu crește și eu cu el.      V ă mărturisesc că Ana, a fost inspirația mea pentru acest blog. M-am regăsit mereu în tot ceea ce scria și mai ales în... „ Viața cu 3 copii și scrisul ca terapie”.      „Sunt Ana (de câte ori mă prezint, în capul meu mereu răsună „ce nume simplu” așa cum cântă Tudor Chirilă într-una din melodiile sale), am 40 de ani, 3 copii, un soț și 2 căței.      Cam așa ne prezentăm la modul general atunci când povestim cuiva de noi, nu?      Dar dincolo de aceste lucruri pe care le am în jurul meu, sunt Ana, un suflet de copil care nu a crescut dincolo de 14 ani, care iubește viața, iubește să scrie de la 8 ani (de când scriam poezii și scenarii de film) și care abia după 35 de ani și-a gă

Cu mămica la povești - Episodul 1

    Dragă mamă, mi-a luat ceva timp să ajung să mă țin de promisiune să vin să stau de vorbă cu tine. Trădătorul... Hoțul... Este timpul... Și nu doar al meu. Al multor mame de pe acest pământ.      Poveștile acestui micuț proiect le voi intitula simplu: „Episodul...”.   Astăzi, avem primul episod cu si despre o mamă care dorește să fie mâine, mai bună decât astăzi (care de fapt este visul oricărei mame), doar că ea este fetița, adolescenta, studenta, fiica, prietena, sora și acum soția și mama, care face asta zi de zi, de când se știe. Și tot în același trup se află cea care m-a ridicat și m-a susținut de foarte multe ori.      Dragă prietenă, de vorbă cu tine aș sta nopți întregi. Să ne aducem aminte de copilărie, de filosofia tinereților apuse. Am crescut prea repede, dar mi-ai rămas adânc cuibărită în suflet și în gând. Îți mulțumesc că astăzi, după atâta timp uitat într-un cufăr, ai acceptat să te deschizi și să mă sprijini în urcușul meu.      Mai multe nu mai spun. Sunt lucruri

Cu mămica la povești - Episodul 4

  Din moment ce am devenit mamă de copil special, am ajuns să cunosc multe mame puternice și pe copiii lor luptători. Adevărate minuni pe acest pământ! Două dintre aceste minuni sunt Emilia și fiica ei Agnes, de care v-am mai povestit într-un  articol . Astăzi, vine să vă spună chiar ea povestea și sper să vă ofere și vouă, așa cum mi-a oferit mie, curaj și putere să luptați pentru visul vostru, dar mai ales pentru copilul/copiii voștri. „Îți mulțumesc mult, Ioana, pentru provocarea lansată. Mă simt onorată să răspund cu entuziasm solicitării tale. Să fii mamă de 3 copii și să aduci comunității un plus de valoare, e mare lucru.  Eu sunt Emilia, am 36 de ani, un copil special și un soț ( c-așa-i modelul ♥️♥️♥️), o familie numeroasă minunată și prieteni in multe colțuri ale lumii. De mică am fost atentă la relațiile interumane și extrem de sociabilă. La bază sunt învățătoare, apoi absolventă de Sociologie si un master pe dezvoltare comunitară. Pentru că învățarea nu e niciodată suficien